Mellau Appartement 322                                                        
 

ZomerIn de zomer lonkt het Bregenzerwald met zijn prachtige bloeiende weiden, aangename warme dagen en bijzonder mooie uitzichten op de bergen. Onze "huisberg" de Kanisfluh is één van de markantste bergen in het Bregenzerwald. Ook het romantische Mellenthal, langs de beek "Mellenbach", biedt veel moois voor de natuurliefhebber.


Bregenzerwald Gäste Card


Met de kabelbanen zwevend naar de mooiste uitzichtspunten op de bergen, zwemmen, meerijden met alle openbare bussen - gratis en zo vaak u wilt! De Bregenzerwald Gäste Card krijgt u kostenloos vanaf 3 overnachtingen (mei tot oktober). Meer informatie vindt u hier.


Wandelen - de bergen intensief beleven

Vanaf het appartement kunt u comfortabel en binnen korte tijd de omliggende bergen bestijgen. Zowel voor beginners als fanatieke sporters zijn er passende routes en touren. Tips en kaarten hiervoor vindt u hier.

 


Kultureel

Het Bregenzerwald biedt naast de geweldige, mooie natuur een veelzijdig aanbod aan kultuur. Klik hier.


Kaasmakerij - specialiteiten uit het Bregenzerwäld

Een tip voor echte kaasliefhebbers: een kijkje in de keuken bij de Bregenzerwälder kaasmakers. Alle informatie m.b.t. rondleidingen vindt u hier.Ontspannen en genieten

Voor € 7,00 kunt u in het naastgelegen Aktivhotel Kanisfluh*** gebruik maken van de sauna, stoombad, infraroodcabine of solarium.


Mountainbiken

Het Bregenzerwald geldt absoluut als geheime tip voor mountainbikers. Diverse routes zijn nieuw aangelegd. Buitengewoon is de bandbreedt qua routes: van makkelijke, gemoedelijke routes tot zeer intensieve touren. Meer informatie en touren vindt u hier.Klimmen - vrijheid op de rotsen beleven

In het Bregenzerwald zijn er diverse Klimparken met ideale oefenomstandigheden voor groot en klein. Informatie over routes, moeilijkheidsgradaties, uitrusting etc. vindt u hier


Vliegvissen - de koningsklasse in de visserij

De Bregenzerwälder riviertjes, beekjes en meren zijn ideaal viswater. Ook voor het vliegvissen zijn hier mooie gebieden te vinden. De meestvoorkomende vis is de beekforel. Soms zwemmen er ook regenboogforellen en vlagzalmen!

Informatie over geldende regels, kaartprijzen en gebieden vindt u hier.

 E-mailen
Bellen
Map
Info